DATES: del 28 de novembre a l’1 de desembre de 2017

ORGANITZA I COORDINA: Barcelona’ gov – Universitat Autònoma de Barcelona – Institut de Govern i Polítiques Públiques

El curs pretén estimular una reflexió crítica sobre el significat i les implicacions de la innovació social com a tema de política urbana. Així mateix, qüestionar-se pel tipus de polítiques públiques que poden promoure la innovació social a les ciutats i, més en general, per les dinàmiques de reforçament mutu que poden establir-se entre innovacions socials i innovacions públiques.

Dirigit a responsables polítics locals, tècnics i responsables de departament i de programes relacionats amb la innovació social, l’emprenedoria social, l’acció comunitària, l’economia social i activistes socials i comunitaris.

Programa

Inscripcions