DATES: 9, 10, 16 i 17 de febrer de 2018

LLOC: Casal de Barri de Diagonal Mar (C. Selva de mar, 22-32)

L’Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb Xarxanet i El Teb, organitza un taller formatiu sobre eines i metodologies per fomentar processos de participació ciutadana mitjançant l’ús de la plataforma Decidim.

Al taller s’abordaran nocios teòriques i pràctiques sobre eines i metodologies per fomentar processos impulsats o facilitats per l’ús de les TIC, i es presentaran eines i experiències per protegir la privacitat i augmentar la seguretat digital.

La formació està adreçada a totes aquelles persones implicades en processos participatius oberts a la plataforma: tècnics de participació, formadors o dinamitzadors digitals, o membres de les entitats interessades en els processos participatius actuals.

Cal fer la inscripció abans del 2 de febrer.

Més informació

Formulari d’inscripció