Ja han començat les obres de la plaça Hilari Salvadó de la Barceloneta, un projecte de reurbanització que va aprovar l’Ajuntament de Barcelona a finals del 2017.

     

El projecte parteix del procés de participació amb les veïnes i veïns del barri, al qual vàrem utilitzar la metodologia “Imaginem la plaça” que hem creat a partir de l’experiència acumulada al llarg dels anys. La nostra metodologia parteix d’un debat sobre imaginaris per a definir el projecte social per a la plaça i un treball col·lectiu sobre els usos, per així obtenir la informació necessària per a redactar l’avantprojecte.
El projecte definitiu inclou la part del carrer Almirall Barceló i contempla la nova pavimentació de l’espai, l’adaptació de la xarxa de drenatge, la renovació de la il·luminació urbana i instal·lació de zona enjardinada, i la configuració d’una àrea de jocs infantils equipada.
Més informació:
http://eidos.social/2017/04/04/repensem-la-placa-hilari-salvado/
http://www.europapress.es/catalunya/barcelona-economias-00982/noticia-plaza-hilari-salvado-barcelona-estrenara-nueva-imagen-primavera-2018-20171104132428.html