Any 2017-2018 (en curs)

El pressupost participatiu és una eina que facilita que la ciutadania enriqueixi les futures inversions que es faran en el municipi amb la seva visió, necessitats i interessos, directament amb les seves propostes i seguiment. D’aquesta manera, se’ls implica en la transformació del seu entorn i qualitat de vida. D’altra banda, permet que la ciutadania conegui i sigui conscient de l’esforç pressupostari que suposa qualsevol inversió municipal.

Amb l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, estem impulsant un procés que faciliti la participació de forma eficient, tenint en compte la complexitat del pressupost municipal i els criteris de garantia social i transparència que hauria d’acompanyar qualsevol procediment administratiu.

Amb aquest procés, pretenem apropar el pressupost i la gestió municipal a la ciutadania, conèixer les necessitats de la població, i escoltar a la ciutadania i les seves necessitats i interessos.

Web del procés