Dates: Dilluns, 18 de juny 2018

Horari: 10 a 14,30 h

Lloc: Fabra i Coats

Les consultes ciutadanes són canals de democràcia directa que moltes ciutats del món han posat en funcionament i que formen part de de la normalitat democràtica. La jornada “Consultes ciutadanes. Democràcia sense intermediació” inclourà experiències internacionals de diverses ciutats que han dut a terme consultes ciutadanes locals.

A partir d’experiències de governs locals i d’iniciatives ciutadanes amb les ciutats de San Francisco, Cracòvia, Cajamarca, Berlín, Olesa de Montserrat, Grenoble, Madrid i Barcelona, es compartirà què succeeix quan la ciutadania exerceix el poder directament. Quins rols adopten la ciutadania, els governs i els grups de pressió? Com hi intervenen els diversos actors polítics i econòmics?

Més informació

Programa en pdf

Inscripció