Dates: Del 15 al 21 d’octubre de 2018

Organitza: Ajuntament de Barcelona

El món canvia, les ciutats es transformen. La Biennal de Pensament ‘Ciutat Oberta’ se situa en aquest context i vol connectar el debat sobre el paper de les ciutats d’avui amb els grans reptes de la societat contemporània.

La Biennal de Pensament convoca gent d’aquí i d’arreu del món del 15 al 21 d’octubre per pensar i debatre sobre totes aquestes qüestions. A les places, als mercats i als barris de la ciutat. A les biblioteques i centres cívics. A tots els espais on la ciutat és àgora. Perquè l’objectiu és obrir el debat sobre les ciutats que volem i necessitem, amb mirades plurals i amb la participació de tothom.

La Biennal de Pensament és una invitació a pensar, implicar-se i experimentar. Una festa de les idees.

Set dies intensos de debats, diàlegs, propostes artístiques, activitats familiars a biblioteques i a l’aire lliure, passeigs temàtics filosòfics, tallers d’aprofundiment, hackathons, debats a les places, conferències, simposis, concerts, dansa, circ, teatre, narració de contes i molt més. Formats molt diversos, que també incorporaran moltes de les trobades i activitats que organitza la ciutat i que comparteixen l’esperit de ‘Ciutat Oberta’ fins a mitjans de desembre de 2018.

Més informació